Kamerový systém hikvision - profesionální řešení pro vaši bezpečnost

Přejít na obsah

Kamerový systém hikvision - profesionální řešení pro vaši bezpečnost

hopsematam
Published by David Sobotík v Kamerový systém · 2 Květen 2023
Hledáte spolehlivý a kvalitní kamerový systém pro vaši domácnost nebo firmu? Chcete mít přehled o tom, co se děje na vašem pozemku nebo v prostorách, kde pracujete? Pak by vás mohl zajímat kamerový systém hikvision, který nabízí špičkovou technologii a vysokou úroveň zabezpečení.

Hikvision je světový lídr v oblasti videonadzoru a bezpečnostních řešení. Nabízí širokou škálu produktů, jako jsou IP kamery, DVR/NVR rekordéry, video interkomy, alarmy, detektory pohybu, čtečky otisků prstů a další. Všechny tyto produkty jsou navrženy tak, aby splňovaly různé potřeby a požadavky zákazníků.
Jednou z hlavních výhod kamerového systému hikvision je jeho snadná instalace a ovládání. Díky intuitivnímu softwaru a mobilní aplikaci můžete snadno nastavit a spravovat váš kamerový systém z jakéhokoli zařízení s připojením k internetu. Můžete si prohlížet živé nebo nahrané záběry z vašich kamer, nastavovat různé režimy nahrávání a upozornění, ovládat další funkce jako zoom, otáčení nebo noční vidění.





Nyní se zaměříme na ekonomickou řadu nahrávacího zařízení DS-7600NI-K2/P Series NVR hikvision:

Pokud hledáte spolehlivé a výkonné zařízení pro záznam a správu vašich IP kamer, pak by vás mohla zaujmout řada DS-7600NI-K2/P Series NVR od společnosti Hikvision. Jedná se o síťové video rekordéry (NVR), které nabízí řadu funkcí a výhod pro vaše bezpečnostní řešení.

NVR jsou zařízení, která slouží k připojení, záznamu a přehrávání obrazu a zvuku z IP kamer. Na rozdíl od DVR (digitálních video rekordérů), které potřebují koaxiální kabely pro přenos signálu, NVR používají síťové kabely nebo bezdrátové spojení pro komunikaci s IP kamerami. To umožňuje snadnější instalaci, širší pokrytí a lepší kvalitu obrazu.

Řada DS-7600NI-K2/P Series NVR od Hikvision je navržena tak, aby splňovala různé potřeby a požadavky zákazníků. Podporuje různé formáty videa, jako jsou H.265/H.265+/H.264/H.264+/MPEG4, a je kompatibilní s IP kamerami od Hikvision i od třetích stran. Můžete připojit až 32 IP kamer a nahrávat obraz až v 8 MP rozlišení. Můžete si prohlížet živé nebo nahrané záběry z vašich kamer na HDMI nebo VGA monitoru s výstupem až 4K (3840 × 2160) rozlišení.

Řada DS-7600NI-K2/P Series NVR od Hikvision také nabízí profesionální a spolehlivé funkce pro vaše bezpečnostní řešení. Má dvojitý operační systém, který zajišťuje vysokou spolehlivost běhu systému, a technologii ANR (Automatic Network Replenishment), která zvyšuje spolehlivost ukládání dat, když je přerušeno síťové spojení. Má také dvě SATA rozhraní pro připojení pevných disků (až 10 TB kapacity na disk) a podporuje H.264+ formát, který efektivně snižuje spotřebu místa na disku o 50% až 70%.

Řada DS-7600NI-K2/P Series NVR od Hikvision také disponuje 8 nebo 16 nezávislými PoE (Power over Ethernet) síťovými rozhraními, která umožňují napájet IP kamery přes síťový kabel bez potřeby dalších napájecích adaptérů. To usnadňuje instalaci a snižuje náklady na kabeláž.

Řada DS-7600NI-K2/P Series NVR od Hikvision také podporuje pokročilé funkce pro inteligentní analýzu videa a správu systému. Můžete použít stream over TLS šifrovací technologii, která poskytuje bezpečnější přenos dat, nebo se připojit k chytrým IP kamerám od Hikvision, které umožňují detekci pohybu, detekci obličeje, detekci průniku do oblasti a další funkce. Můžete také využít softwaru iVMS-4200 nebo mobilní aplikace Hik-Connect pro snadné nastavení a správu vašeho systému z jakéhokoli zařízení s připojením k internetu.



Pokud hledáte profesionálního a zkušeného partnera pro instalaci kamerového systému hikvision, pak jste na správném místě. Mám dlouholetou praxi v oblasti bezpečnostních systémů. Nabízím vám kompletní službu od poradenství přes dodání a montáž až po servis a údržbu. Zajistím vám optimální řešení pro vaše konkrétní potřeby a rozpočet.

Pokud máte zájem o kamerový systém hikvision nebo chcete více informací, neváhejte mě kontaktovat na telefonním čísle, nebo e-mailu. Rád vám poskytnu nezávaznou nabídku a odpovím na vaše dotazy. Těším se na spolupráci s vámi.




There are no reviews yet.
0
0
0
0
0

Facebook Google+ Twitter Print Email
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
BTC, LTC, platby za elektroinstalace
Návrat na obsah