Nová UNICA

Přejít na obsah

Nová UNICA

hopsematam
Published by David Sobotík v Novinky · 16 Březen 2023
Nová unica od schneider electric: stylový a funkční design pro váš domov

Pokud hledáte vypínače a zásuvky, které budou ladit s vaším interiérem a zároveň vám nabídnou širokou škálu inteligentních funkcí, měli byste se podívat na novou řadu unica od schneider electric. Tato řada je navržena tak, aby vyhovovala různým vkusům a potřebám zákazníků.

Unica se skládá z několika designových variant: Unica Basic, Unica Class, Unica Colors, Unica Plus, Unica Quadro a Unica Top. Každá z nich má svůj jedinečný styl a materiál krycích rámečků. Můžete si vybrat z klasických nebo moderních tvarů, matných nebo lesklých povrchů, jednobarevných nebo pestrobarevných kombinací.

Unica ale není jen o designu. Tato řada také nabízí mnoho praktických a užitečných funkcí pro váš domov. Například USB rychlonabíječky pro vaše mobilní zařízení, termostaty pro regulaci teploty, detektory pohybu pro automatické zapínání světel, multimediální zásuvky pro připojení vašich audiovizuálních zařízení a další.




Unica je také snadno instalovatelná a kompatibilní s různými typy elektroinstalace. Všechny přístroje mají stejný strojek, takže lze libovolně kombinovat různé rámečky. Navíc unica splňuje všechny bezpečnostní normy a certifikace.

Pokud chcete obohatit váš domov o novou unicu od schneider electric. Uvažujete o rekonstrukci, nebo nové stavbě, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme Vám zdarma s návrhem a zpracujeme cenovou nabídku.

Nechte se inspirovat pestrými modulárními domovními přístroji schneider electric nová unica!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0

Facebook Google+ Twitter Print Email
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
BTC, LTC, platby za elektroinstalace
Návrat na obsah