Orientační svítidla SKOFF - kvalitní a moderní LED osvětlení

Přejít na obsah

Orientační svítidla SKOFF - kvalitní a moderní LED osvětlení

hopsematam
Published by David Sobotík v Info · 21 Březen 2023
Orientační svítidla SKOFF jsou kvalitní a moderní LED svítidla, která se hodí pro osvětlení schodišť, chodeb, kuchyňských linek, barů nebo i venkovních prostor. Mají nízkou spotřebu, vysoký výkon a dlouhou životnost. Jsou snadno instalovatelná a nabízejí různé varianty designu a barev.

Jednou z nejpopulárnějších sérií orientačních svítidel SKOFF je TANGO, která se vyznačuje hranatou konstrukcí a originálním světelným efektem. Svítidla TANGO jsou dostupná v matné bílé, černé, hliníkové nebo kartáčované oceli a s teplou (3000K), neutrální (4000K) nebo studenou (6500K) barvou světla. Některé modely mají také integrovaný senzor pohybu pro automatické zapínání a vypínání.



Další zajímavou sérií je RUEDA, která má kulatý tvar a elegantní design. Svítidla RUEDA jsou ideální pro osvětlení schodů nebo chodeb s nástupnicemi nebo podlahovými lištami. Jsou k dispozici ve stejných barvách jako TANGO a také s modrou barvou světla pro dekorativní účely.

Pokud hledáte orientační svítidla SKOFF pro váš domov nebo podnikání, můžete si je vybrat v katalogu ZDE>> a nechat dodat i s montáží naší firmou. Nabízíme vám široký sortiment produktů této značky. Objednejte si ještě dnes a užijte si kvalitní a stylové osvětlení od SKOFF!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0

Facebook Google+ Twitter Print Email
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
BTC, LTC, platby za elektroinstalace
Návrat na obsah