Jablotron Mercury

Přejít na obsah

Jablotron Mercury

hopsematam

Obrázek zdroj: jablotron.com

Jablotron Mercury je navržen tak, aby vás chránil před vloupáním i hrozícím nebezpečím v podobě požáru nebo záplavy. Systém dokáže upozornit majitele na možné narušení (otevření oken nebo dveří, prasknutí skleněných panelů, pohyb osob v budově). Kromě toho může detekovat blížící se ohrožení ohněm nebo povodní. Systém splňuje evropskou normu EN 50131 a úroveň zabezpečení Grade 2.

Jablotron Mercury nabízí několik možností ovládání, které lze kombinovat podle preferencí jednotlivých uživatelů. Všechny metody jsou intuitivní, takže se s nimi každý rychle seznámí. Systém využívá logiku semaforu: zelená - odjištěno | červená - zajištěno. Mezi možnosti ovládání patří:

  • Klávesnice: Jednotlivé části budovy zajistíte samostatnými bezpečnostními okruhy. Každý z nich má na klávesnici jeden segment se dvěma tlačítky. Těmi snadno a pohodlně ovládáte alarm i další funkce jako třeba spouštění žaluzií.
  • MyJABLOTRON aplikace: Je určena pro smartphony (iOS nebo Android) a umožňuje vám ovládat a kontrolovat alarm z jakéhokoli místa. Díky push notifikacím, e-mailům nebo SMS víte o každém poplachu okamžitě. V aplikaci můžete zobrazit aktuální informace, historii událostí a fotografie z alarmu.
  • Dálkové ovladače: Umožňují vám rychle a snadno odjišťovat nebo zajišťovat alarm pomocí jednoho tlačítka. Můžete si také nastavit další funkce jako například zapínání nebo vypínání světel.
  • RFID karty / tagy: Slouží k bezpečné autorizaci uživatelů pomocí bezkontaktního čtení na klávesnici. Můžete si také nastavit různé úrovně přístupu pro různé uživatele.

Jablotron Mercury je profesionální zabezpečovací systém, který je navržen a instalován specialisty - certifikovanými instalačními partnery Jablotronu, kteří vám poskytnou komplexní služby včetně následných pravidelných servisních prohlídek. To zaručuje spolehlivý a efektivní provoz systému pro váš klid a bezpečnost.

Jablotron Mercury zahrnuje širokou škálu volitelných komponentů a příslušenství, které přinášejí moderní řešení zabezpečení pro domy i malé firmy.

Mezi nimi najdete například:
  • Detektory pohybu: Snímají pohyb osob v místnosti a spouštějí alarm v případě narušení. Některé detektory jsou vybaveny fotoaparátem, který pořídí snímek situace a odešle ho do aplikace MyJABLOTRON nebo na pult centrální ochrany.
  • Detektory otevření: Snímají otevření oken nebo dveří a spouštějí alarm v případě narušení. Mohou být také použity k ovládání dalších funkcí jako například zapínání nebo vypínání světel.
  • Detektory skla: Snímají prasknutí skleněných panelů a spouštějí alarm v případě narušení. Mohou být instalovány na různé typy skla jako například jednoduché, dvojité nebo bezpečnostní.
  • Detektory kouře: Snímají kouř nebo zvýšenou teplotu v místnosti a spouštějí alarm v případě požáru. Mohou být také propojeny s dalšími detektory kouře nebo sirénami pro zvýšení účinnosti varování.
  • Detektory vody: Snímají přítomnost vody na podlaze nebo na stropě a spouštějí alarm v případě záplavy. Mohou být také propojeny s dalšími detektory vody nebo ventily pro zamezení dalšího šíření vody.

Cena Jablotron Mercury se liší podle velikosti a složitosti instalace, počtu komponentů a příslušenství, typu připojení k pultu centrální ochrany a dalších faktorů. Pro získání konkrétní nabídky je potřeba kontaktovat certifikovaného instalačního partnera Jablotronu, který provede bezplatnou prohlídku vašeho objektu a navrhne optimální řešení pro vaše potřeby.

Jablotron Mercury je moderní a spolehlivý zabezpečovací systém, který vám zajistí klid a bezpečnost vašeho domova nebo firmy. S jeho pomocí můžete snadno ovládat alarm i další funkce jako třeba světla, žaluzie nebo topení. Díky aplikaci MyJABLOTRON můžete mít svůj objekt pod kontrolou kdykoli a odkudkoli. Pokud hledáte profesionální a intuitivní řešení pro vaše zabezpečení, Jablotron Mercury je pro vás tou správnou volbou.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0

Facebook Google+ Twitter Print Email
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
BTC, LTC, platby za elektroinstalace
Návrat na obsah