Novinka - JB-162N-PLUG od firmy Jablotron

Přejít na obsah

Novinka - JB-162N-PLUG od firmy Jablotron

hopsematam
Nabízíme montáž průchozí zásuvky JB-162N-PLUG od Jablotronu
Hledáte způsob, jak zvýšit komfort a bezpečnost vašeho domova nebo firmy? Chcete ovládat svá elektrická zařízení na dálku pomocí svého mobilního telefonu nebo klávesnice alarmu? Pak je pro vás ideálním řešením průchozí zásuvka JB-162N-PLUG od Jablotronu.



Co je JB-162N-PLUG?
JB-162N-PLUG je bezdrátový zásuvkový modul, který se snadno zapojí do stávající elektrické zásuvky typu French. Tento modul komunikuje s alarmovým systémem Jablotron 100 a umožňuje ovládat připojené zařízení na dálku pomocí aplikace MyJABLOTRON nebo klávesnice alarmu. Můžete tak například zapnout nebo vypnout světla, topení, klimatizaci, ventilaci, garážová vrata, kávovar a další zařízení.

Jaké jsou výhody JB-162N-PLUG?
JB-162N-PLUG vám přináší řadu výhod:
  • Zvyšuje komfort a úsporu energie tím, že vám umožňuje nastavit časové programy pro zapínání a vypínání zařízení podle vašich potřeb.
  • Zvyšuje bezpečnost tím, že vám umožňuje simulovat přítomnost v domě nebo firmě tím, že zapíná a vypíná světla nebo jiná zařízení.
  • Zvyšuje flexibilitu tím, že vám umožňuje ovládat zařízení kdykoliv a odkudkoliv pomocí svého mobilního telefonu nebo klávesnice alarmu.
  • Zvyšuje spolehlivost tím, že je trvale napájen z elektrické sítě a má vestavěnou anténu pro silný signál.

Jak probíhá montáž JB-162N-PLUG?
Montáž JB-162N-PLUG je velmi jednoduchá a rychlá. Stačí zapojit modul do stávající zásuvky, připojit k němu zařízení, které chcete ovládat, a naučit modul komunikovat s alarmovým systémem Jablotron 100. To vše může provést náš profesionální montér během několika minut.

Kolik stojí JB-162N-PLUG a montáž?
Cena JB-162N-PLUG je 1 490 Kč bez DPH. Cena montáže závisí na počtu modulů, které chcete nainstalovat, a na vzdálenosti od naší firmy. Pro více informací a konkrétní nabídku nás kontaktujte na telefonním čísle +420 777 669 981 nebo na e-mailu elektroprace@hopsematam.cz

Proč si vybrat nás?
Jsme certifikovaným partnerem firmy Jablotron a máme dlouholeté zkušenosti s instalací a servisem alarmových systémů Jablotron 100. Nabízíme kvalitní a spolehlivou práci za rozumné ceny. Zároveň vám poskytneme odborné poradenství a podporu při používání vašeho alarmu a průchozí zásuvky JB-162N-PLUG.

Jak si objednat montáž zabezpečení Jablotron a JB-162N-PLUG?
Pokud máte zájem o montáž zabezpečovacího systému a průchozí zásuvky JB-162N-PLUG od Jablotronu, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle +420 777 669 981 nebo na e-mailu elektroprace@hopsematam.cz. Rádi vám odpovíme na vaše dotazy a domluvíme s vámi termín montáže. Zabýváme se montážemi v okolí měst Ostrava, Opava, Hlučín, Bohumín, Frýdek-místek.
Nečekejte a objednejte si montáž průchozí zásuvky JB-162N-PLUG ještě dnes. Uvidíte, jak vám tento modul usnadní život a zvýší komfort a bezpečnost vašeho domova nebo firmy.



There are no reviews yet.
0
0
0
0
0

Facebook Google+ Twitter Print Email
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
BTC, LTC, platby za elektroinstalace
Návrat na obsah