Zabezpečení Ajax: Moderní bezdrátový bezpečnostní systém pro Vaši domácnost

Přejít na obsah

Zabezpečení Ajax: Moderní bezdrátový bezpečnostní systém pro Vaši domácnost

hopsematam
Zabezpečení Ajax: Ochrana Vašeho majetku a zdraví

Systém je snadno konfigurovatelný a ovladatelný pomocí mobilní aplikace, která je dostupná pro zařízení s operačními systémy Android a iOS. Aplikace umožňuje zastřežit/ odstřežit prostor, instalovat, konfigurovat a kalibrovat veškeré zařízení v systému a okamžitě informuje uživatele o poplachu. V aplikaci lze zobrazit i živý přenos (video i audio) až z deseti IP kamer výrobců třetích stran. V případě poplachu je tak možné snadno zkontrolovat střežený prostor.

Komunikace mezi detektory a ústřednou je řešena pomocí rádiového protokolu Jeweller, pracujícího na kmitočtech 868.0 – 868.6 Mhz s šifrováním dat AES. Protokol umožňuje přenos dat na velké vzdálenosti, v ideálních podmínkách (otevřený terén) se jedná až o 2000 m, v reálných podmínkách signál pronikne několika patry výškové budovy. Protokol je energeticky nenáročný, životnost baterií použitých v detektorech se tím prodlužuje až na 7 let.

Společnost Ajax Systems nabízí širokou škálu produktů pro zabezpečení domácností a firem. Některé z produktových řad jsou:
  • Intrusion protection: Tato řada zahrnuje detektory pohybu, otevření dveří a oken, zvukové detektory, detektory otřesů a další. Tyto detektory jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysokou úroveň ochrany před vloupáním.
  • Fire detection: Tato řada zahrnuje detektory kouře, teploty a oxidu uhelnatého. Tyto detektory jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysokou úroveň ochrany před požárem.
  • Water leak prevention: Tato řada zahrnuje senzory pro detekci úniku vody. Tyto senzory jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysokou úroveň ochrany před zatopením.
  • Comfort & Productivity: Tato řada zahrnuje senzory pro měření teploty, vlhkosti a osvětlení. Tyto senzory jsou navrženy tak, aby zlepšily pohodlí a produktivitu uživatelů.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0

Facebook Google+ Twitter Print Email
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
David Sobotík
TEL: 777 669 981
EMAIL: elektroprace@hopsematam.cz
BTC, LTC, platby za elektroinstalace
Návrat na obsah